IMPORTANT: APORTACIONS ECONÒMIQUES

Fa mesos que en Josep Campmajó es va exiliar i hem de tenir present que l'exili no solament és dur, molt dur, sinó que també és molt car, i per això et demanem que l'ajudis amb les teves aportacions econòmiques.

Per fer-ho fàcil et proposem tres alternatives:Utilitzem la plataforma Stripe. Stripe és un mitjà segur que utilitza un codi d’encriptació molt potent (el sistema de xifratge AES-256) que garanteix la confidencialitat de les dades privades i bancàries del client.


> Prement el següent botó pots fer una aportació programada mensual de manera ràpida i senzilla:
. Parteix d’una aportació de 10€ però pots modificar l'import seleccionant el desplegable.
. En qualsevol moment pots demanar la cancel·lació de les aportacions mensuals enviant un correu electrònic a grup@suportcampmajo.cat
. ​Com a mitjà de pagament podeu seleccionar o bé una targeta de crèdit o bé un compte IBAN (on posa "SEPA").> Prement el botó pots fer una aportació puntual per l’import i el moment en què ho consideris.

> Prement el botó de sota podràs consultar les ubicacions de les guardioles que tenim repartides arreu del territori.

> En cas que vulguis demanar un retorn de l'aportació, tens set dies per a fer-ho. Pots demanar-ho en els enllaços que apareguin al correu de confirmació, si has deixat el teu correu, o bé a l'adreça: grup@suportcampmajo.cat . Els diners seran retornats al compte d'origen.


Moltes gràcies en nom d'en Josep !

Aportació Mensual

APORTACIONS MITJANÇANT TARGETA O COMPTE BANCARI

Aportació Puntual

APORTACIONS EN EFECTIU

Guardioles

SUPORT MESA DEL PARLAMENT

El divendres passat la Mesa del Parlament va condemnar la repressió de l'estat espanyol i va donar suport als encausats per terrorisme en el cas Tsunami, entre ells en Josep Campmajó, exiliat gironí.

El Grup de suport Josep Campmajó hi va estar present.

AGRAÏMENT